03 joulukuuta 2017

OAJ Turun paikallisyhdistyksen yhteysopettajaristeily 2.12.2017

OAJ Turun paikallisyhdistys kokoontui lähes 70 osallistujan voimin jouluisissa tunnelmissa Viking Line piknik-risteilyllä. Päivän tarkoituksena oli tiedottaa ja kouluttaa yhteysopettajia, ja saada heiltä myös arvokasta palautetta Turun paikallisyhdistyksen toiminnasta ja tiedottamisesta.

Yhteysopettajat ovat tärkeä osa OAJ:n toimintaa, ja yksittäisen jäsenen kannalta yhteysopettaja on erittäin arvokas. Kiitos siis yhteysopettajille!Yhdistyksemme puheenjohtaja Jaana Tomppo toivotti yhteysopettajat ja muut toimijat tervetulleiksi yhteysopettajakoulutukseen. Aluksi muistettiin Koivulan päiväkodinjohtajaa Leena Nikkilä. Tasavalla presidentti on hyväksikatsonut myöntää Leena Nikkilälle Valkoisen Ruusun ensimmäisen luokan mitalin kultaristein ansioituneesta viranhoidosta Turun Kaupungissa. Hän on ollut myös yhteiskunnallisesti aktiivinen koko Suomen sivistyssektorilla.

Kuvassa Topyn varapuheenjohtaja Teija-Rita Sarèn, puheenjohtaja Jaana Tomppo ja Leena Nikkilä.


Päivä jatkui luottamusmiesten Tomi Törrösen, Juha Lindströmin ja Sirpa Suomen ajankohtaisilla asioilla, OAJ valtuustovaali 2018  käytännön asioilla sekä OAJ Varsinais-Suomen alueyhdistyksen tervehdyksellä. Loppupäivä keskusteltiin pienryhmissä yhteysopettajan roolista ja merkityksestä eri toimiyksiköissä.

Saimme myös päivän aikana nauttia opettajien, Elina Partasen ja Mika Valtosen, huikeasta Turku aiheisesta satiirisesta joulumusiikiesityksestä. Onnistunut päivä.

Kuvassa Elina Partanen ja Mika Valtonen.Kuvat ja Teksti Turun paikallisyhdistyksen tiedotusvastaava Jenni Rinne, jenni.rinne@turku.fi