18 joulukuuta 2022

OAJ Turun hallitus kokousti vuoden viimeisen kokouksensa

 OAJ Turun hallitus piti vuoden viimeisen kokouksensa Turun ammatti-instituutin tiloissa, kun OAJ:n oma toimistotila on vielä remontissa talvilomaan saakka.


Kokouksessa oli runsaasti asiaa ja keskustelu venyi reilu kaksi tuntiseksi. Kuluvan hallituskauden loppuun asti valittiin uudeksi 1. varapuheenjohtajaksi Anita Viitasalo. Onnea Anita!

Luottamusmiesten esiin nostamat asiat herättivät jälleen paljon keskustelua. Osin niiden pohjalta otettiin tällä kertaa kantaa vahvasti varhaiskasvatuksen epäkohtiin ja kaikille Turun päättäjille lähti vetoomus vahvemman varhaiskasvatuksen puolesta. Vatoomuksen keskeisinä asioina oli varhaiskavatuksen johtajuuden vahvistaminen, Sarastia- rekryyn liittyvät haasteet ja kilpailukykyinen palkkaus naapurikuntiin verrattuna.

Näin vuoden lopussa oli aika myös valita uusi vuoden turkulainen opettaja. Useiden upeiden ehdotusten joukosta hallitus äänesti anonyymisti vain kollegoiden kehujen ja luonnehdintojen perusteella vuoden turkulaiseksi opettajaksi Saara Mälkösen. Onnittelut Saaralle ja kaikille muille ehdotetuille!

Hyvää ja rauhallista joulun ja vuodenvaihteen aikaa kaikille!
 
 Oppimosta suuntaa opinnoille - Turun Seutusanomat
 
 
Rauhallista loppuvuotta ja valoa tulevaan vuoteen! 

Muista seurata meitä myös instagramissa: @oajturku

T. OAJ TURKU (OAJ:n Turun paikallisyhdistys =TOPY)!