31 toukokuuta 2023

TOPY:n kokous 5/2023

Oaj:n Turun paikallisyhdistyksen kevään viimeinen kokous vietettiin viileässä kevätsäässä. Tunnelma oli kuitenkin sopuisan lämmin TOPY:n toimistolla.

OAJ:n Turun paikallisyhdistys on ollut aktiivinen viimeisen viikon aikana. Viime viikolla pidettiin suunnitteluseminaari, jossa suunniteltiin muun muassa tulevan vuoden 2024 vuosikelloa/toimintaa ja kirkastettiin TOPY:n työsääntöjä. Työsäännöt ja vuoden 2024 vuosikello vahvistettin vielä kevään viimeisessä kokouksessa.

Osa jäsenyhdistysten aktiiveista oli lisäksi viikonloppuna kouluttautumassa OAJ:n seminaarissa. Seminaari toteutui Helsingissä ja Itämeren aalloilla. Koulutusseminaarissa käsiteltiin paljon ajankohtaisia asioita, kouluttauduttiin ja verkostoiduttiin. Hieno reissu, joka varmasti lisää jatkossa yhteistyötä paikallisyhdistysten välillä. 

Kevään viimeisessä kokouksessa käsiteltiin luottamusmiesten asioita. Luottamusmiehet kertoivat muun muassa miten paikalliset järjestelyerät jaetaan eri oppilaitoksissa. 

Lakkoasioita käsiteltiin. Tällä hetkellä Turussa sopimusalalla on 50 kpl OAJ:n jäseniä lakossa. Turussa on 1.6 myös lakkotapahtuma Tuomiokirkkotorilla. TOPY seuraa tilanteen kehittymistä.


Kesää kohti!

Toivottelee TOPY:n hallitus.