06 lokakuuta 2022

OAJ Turun syksy on jo täydessä vauhdissa

 OAJ Turun syksy on lähtenyt vauhtiin. Hallitus kokousti kuluneella viikolla syksyn toista kertaa. OAJ:n toimiston ollessa syksyn ajan remontissa, kiertää hallitus kokoustamassa eri oppilaitoksissa Turussa. Tällä kertaa hallitus kokoontui Ilpoisten koululla. Aiemmin syksyllä pidetty kokous oltiin Turun Ammattikorkeakoulun tiloissa.

 Edunvalvoltaasioissa hallitusta puhututti uudet sopimukset ja niiden paikallisesti neuvoteltavat järjestelyerät, sekä sen johdosta palkkausjärjestelmän paikallisesti sovittava TVA- järjestelmä.

 OAJ Turun vuoden päätapahtuma, eli yhteysopettajien koulutusristeily lähestyy marraskuussa ja sen suunnittelu on jo pitkällä. Mukaan saadaan myös Turun kaupungin kasvatuksen- ja opetuksen toimielimissä vaikuttavia poliitikkoja jakamaan näkemystä yhteisestä tulevaisuuden kuvasta.

 Työhyvinvointi myös puhututtaa jatkuvasti. OAJ Turun keväällä jättämä hakemus OAJ:n työhyvinvointirahastoon tuotti tulosta ja saimme rahoitusta paikalliseen Työhyvinvointipaja- hankkeeseen 35 000€. Rahoituksella toteutetaan pilottikokeilu neljässä turkulaisessa oppilaitoksessa vuoden 2023 aikana.

Hallituksen seuraava kokous pidetään to 27.10.2022.

 


Värikästä ja iloista alkanutta syksyä! 

Muista seurata meitä myös instagramissa: @oajturku

T. OAJ TURKU (OAJ:n Turun paikallisyhdistys =TOPY)!